Club Le Baron Heerewaarden

Club Le Baron in Heerewaarden of heet het toch parenclub Le Baron?

Club Le Baron

Ontdek waarom deze leuke sexclub in Heerewaarden soms Club Le Baron wordt genoemd en soms weer Parenclub Le Baron.

Op de website en in het echte leven worden de termen Club Le Baron enerzijds en parenclub Le Baron anderzijds vaak door elkaar gebruikt. Op deze pagina leggen we uit hoe dat komt en wat de verschillen zijn.

Parenclub Le Baron

Van oudsher staat dit horeca pand met sexvergunning in Heerewaarden bekend als parenclub Le Baron. Dit is al vele jaren zo en de parenclub werd en wordt nog altijd heel goed bezocht. In het verleden lag de nadruk wat meer op stellen die aan partnerruil willen doen met andere stellen. Vandaar de naam parenclub. Echter, deze naam dekt niet helemaal de lading omdat het tegenwoordig meer en meer gebruikelijk is dat ook singles gebruikmaken van deze club. De naam parenclub kan mensen dan een beetje op het verkeerde been zetten, omdat hiermee de indruk zou kunnen ontstaan dat dit pand alleen toegankelijk is voor paren /  stellen.

Koppels komen nog steeds veel naar Le Baron, maar zij zijn niet de enigen, want ook singles hebben altijd toegang. Daarnaast is het ook nog eens zo dat zeker niet alle stellen die in club Le Baron komen uitsluitend op zoek zijn naar andere stellen. Er komen ook stellen die tevens op zoek zijn naar singles om daarmee samen aan triosex,  groepssex of gangbangs te kunnen doen.

Club Le Baron

Om de reden dat parenclub le Baron meer is dan een parenclub alleen, wordt ook vaak de term club le Baron gebruikt of soms kom je ook wel sexclub le Baron tegen. Tot de categorie swingers behoren niet alleen stellen die op zoek zijn naar wisselende sexcontacten. Een alleenstaande man of vrouw kan net zo goed een swinger zijn die veel wisselende sexpartners heeft. Een single swinger wordt dan ook wel swingle genoemd, wat een samenvoeging is van het woord swinger en single.

Op zich maakt de benaming niet zo veel uit als je maar goed onthoudt dat Le Baron veel meer is dan alleen een parenclub. Naast paren die daar komen voor partnerruil, komen daar ook paren op zoek naar sex met een single man of alleenstaande vrouw en er komen single mannen en single vrouwen die sex hebben met elkaar. Singles en stellen hebben dan ook alle dagen van de week toegang en er is zelfs een speciale sexgarantie voor singles. Veel mooier kan je het niet krijgen. Het is dus een parenclub plus.

Goed om te weten

Goed ook om te weten is dat club Le Baron en parenclub Le Baron één en dezelfde ruimte is. Er zijn dus geen gescheiden ingangen of plekken waar singles of stellen wel of niet mogen komen. Alles is voor iedereen toegankelijk op alle dagen van de week met exact dezelfde openingstijden voor stellen en singles. Je hoeft dus niet te bedenken welke dag van de week het is of je wel naar binnen mag of niet. Iedereen is altijd welkom en alles loopt gemoedelijk en opwindend door elkaar heen. Dat maakt Le Baron tot een van de leukste parenclubs / sexclubs van Nederland.