Faciliteiten en voorzieningen

Sauna club le baron

Parenclub Le Baron kent de volgende voorzieningen en faciliteiten.

Om te beginnen is er de mogelijkheid tot gratis parkeren, dat scheelt weer een hoop geld zeker als je een flink aantal uren gaat verblijven in Club Le Baron.

Er is een gezellige bar waar je kunt kennismaken met andere clubgenoten. Je kunt hier gezellig babbelen, flirten en de eerste erotische contacten leggen. De drankjes zijn prettig geprijsd: € 3,50 voor een drankje en € 7 voor een mixdrankje. Ook is er een restaurant waar je gratis gebruik kunt maken van het koude en warme buffet. Bij lekker weer is het vaak ook mogelijk om buiten te eten op het terras. Roken kan je buiten doen of in de aparte rookruimte en er is ook een dansvloer met danspaal waar je kunt paaldansen.

Als je een liefhebber bent van erotische films dan kan je terecht in een speciale filmkamer waar je comfortabel film kunt kijken vanaf een lekkere grote bank. Recentelijk is Club Le Baron ook voorzien van een jacuzzi bad en een fijne sauna waar je leuke contacten kunt opdoen.

En ook niet onbelangrijk er zijn diverse afsluitbare kamers met ruime bedden waar je plezier kunt hebben met de andere bezoekers van parenclub Le Baron. De meeste van deze kamers zijn voorzien van veel spiegels aan de muren en/ of de plafonds, zodat je nog beter getuige kan zijn van alle opwindende actie die er plaatsvindt. Ook zijn er gluuropeningen zodat mensen van buiten naar binnen kunnen gluren en live kunnen meegenieten van wat er binnen gebeurt.

Uiteraard geldt dat er diverse douche faciliteiten zijn in het pand waar je jezelf kan opfrissen en er is ook een locker waar je je spulletjes kunt opbergen.

Tel hierbij op dat er in Club le Baron altijd wel leuke vrouwen, stellen en heren aanwezig zijn die het feest compleet maken.

Samenvattend kan je het volgende verwachten:
– Gratis parkeren
– Locker
– Meerdere douches
– Jacuzzi
– Sauna
– Dansvloer met danspaal
– Bar
– Restaurant
– Buitenterras
– Filmkamer waar sexfilms worden gedraaid
– Diverse afsluitbare kamers met bedden en spiegels waar je vanaf buiten naar binnen kunt gluren
– Leuk gemengd publiek met leuke vrouwen, stellen en mannen
– Vriendelijk personeel

Kortom Parenclub le Baron heeft alle voorzieningen en faciliteiten om er een geweldige hete dag van te maken en dat elke dag van de week!