Prijzen parenclub

Wat kost de entree en wat kosten de drankjes?

Prijzen Parenclub Le Baron

De prijzen die je betaalt in parenclub Le Baron zijn afhankelijk van je geslacht of samenstelling. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen dames, heren en stellen.

Prijzen voor dames en stellen

Om binnen te komen betaal je als dame of als stel (m/v) helemaal niets, dat wil dus zeggen 0 euro. Je kan dan ook nog eens volledig gratis gebruik maken van alle voorzieningen en faciliteiten die er zijn binnen parenclub Le Baron en ook het buffet is helemaal gratis. Dit geldt ook voor het parkeren van de auto. Er moet alleen wel rekening worden gehouden, dat er een verplichte consumptiebesteding is van € 21 voor een dame alleen en € 42 voor een stel (m/v), oftewel 21 euro per persoon.

Een stel van twee mannen wordt niet gezien al een stel en kan dus niet gratis binnenkomen. Twee heren die samen komen, betalen beiden het tarief van een man.

Prijzen voor heren

Een man betaalt € 75 om binnen te komen en hierbij geldt dat er gegarandeerde sex geldt voor deze man. Daarnaast mag hij ook gebruik maken van alle faciliteiten inclusief het gratis buffet en gratis parkeren. Naast het entreebedrag geldt voor de alleenstaande man geen minimale besteding. Je kan dus helemaal klaar zijn voor deze € 75, als je verder geen drankjes neemt, maar ook die kosten niet veel, dus daar hoef je het niet voor te laten.

Prijzen dranken / consumpties

Zoals gezegd is het buffet helemaal gratis. Voor de drankjes betaal je de volgende prijzen: normale drankjes zijn € 3,50 stuk, voor een mixdrankje betaal je het dubbele en dat is € 7. Dit is allemaal lekker makkelijk te onthouden. Geen aparte prijzen voor allerlei drankjes en de prijzen zijn zeer schappelijk.

Kortom alles bij elkaar hoeft een bezoek aan Parenclub Le Baron helemaal niet veel te kosten. Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent en als je alles meerekent wat je daarvoor terugkrijgt en wat je daar kunt doen, dan is Parenclub Le Baron zeer vriendelijk geprijsd.

Vergeet hierbij ook niet dat het buffet in het restaurant helemaal niets kost en dat ook het gebruik van faciliteiten zoals de sauna, het parkeerterrein en de jacuzzi zijn inbegrepen in de prijs.

Kom dus ook snel een keer naar
Paren Club Le Baron
Heerewaardensestraat 40
6624 KK Heerewaarden