Openingstijden parenclub Le Baron

Club Le Baron hanteert zeer ruime openingstijden en is elke dag geopend, van maandag tot en met vrijdag al vanaf 11:00 in de ochtend.

Openingstijden Club Lebaron

Op maandag geopend vanaf 11:00 ’s ochtend tot 01:00 ’s nachts (ook op tweede Paasdag)
Op dinsdag geopend vanaf 11:00 ’s ochtend tot 01:00 ’s nachts
Op woensdag geopend vanaf 11:00 ’s ochtend tot 01:00 ’s nachts
Op donderdag geopend vanaf 11:00 ’s ochtend tot 01:00 ’s nachts
Op vrijdag geopend vanaf 11:00 ’s ochtend tot 03:00 ’s nachts
Op zaterdag geopend van 20:00 ’s avonds tot 03:00 ’s nachts
Op zondag geopend van 14:00 ’s middags tot 21:00 ’s avonds (let op: eerste Paasdag gesloten)

Op alle dagen van de week is de club geopend voor (swingers) stellen, single mannen en single vrouwen.

Zoals je hierboven in het schema kunt zien heeft parenclub Le Baron zeer uitgebreide openingstijden, die niet te vergelijken zijn met andere parenclubs. Zo is de club elke dag geopend en er is dus werkelijk geen enkele dag van de week dat de deuren gesloten blijven.

Elke werkdag kan je hier al terecht vanaf 11:00 uur in de ochtend voor een gezellige babbel of voor geile actie, want er valt altijd wel wat te beleven in parenclub Le Baron.  Dit houdt dus automatisch in dat als je ‘s ochtends al in een stoute bui bent, je hier al om 11:00 uur ‘s ochtends terecht kunt voor erotische activiteiten met stellen, dames of heren. Dit is in de parenclub scene ongeëvenaard, want de meeste clubs zijn alleen in het weekend open en als ze al een keer een dag doordeweeks open zijn, dan is dat op zijn vroegst laat in de middag of pas in de avond.

Met zulke ruime openingstijden is er dus altijd wel een moment in de week te vinden waarop mensen tijd hebben naar deze geweldige club te komen en dat wordt dan ook in groten getalen gedaan door veel terugkerende bezoekers, want als je eenmaal bent geweest in club Le Baron, dan wil je hier ook weer terugkomen. Ga dus snel deze club een keer bezoeken en je zal merken dat parenclub Le Baron jouw favoriete parenclub wordt, waar bijna alles mogelijk is en waar er veel mogelijkheden zijn voor de bezoekers om te experimenteren met leuke dames, heren en stellen.